FAQ

Welke cocktails kunnen gemaakt worden?

Ons concept is helemaal gericht op het thema “tropical”. De Mojito, in alle verschillende variaties die we voorzien, past daar perfect bij.  Bovendien leert onze ervaring dat deze cocktail zonder twijfel de meest populaire is.


Welke variaties op de mojito kunnen gemaakt worden?

Naast de klassieke versie zijn er tientallen anderen waaruit we kunnen kiezen om op de kaart te zetten. Zoals: dark, royal, spicy, strawberry, appel, mango, … Samen kiezen we welke versies de dag van uw event gemaakt worden.


Maken jullie ook alcoholvrije cocktails?

Het antwoord is simpel: ja, zeker en vast. Ook in verschillende variaties trouwens.


Werken jullie over heel België?

Voorlopig niet. Onze standplaats in Leuven. We willen niet verder dan 70 km rijden. We hebben dus een werkterrein dat niet verder gaat dan Gent, Antwerpen of Hasselt.


Hoe gaat dit alles in zijn werk?

Om te beginnen maken we goeie afspraken over wat u exact wenst. U maakt een keuze uit de geboden opties. Extra services kunnen aangevraagd worden. De dag van het evenement komen we op tijd langs om de opbouw te doen en de voorbereidingen te treffen. Het afbreken en opruimen gebeurt zelfstandig. We laten uw locatie zo proper mogelijk achter.


Waar moet ik als klant zelf voor zorgen?

Niks speciaal eigenlijk. We nemen immers alle benodigdheden en ingrediënten mee. U zorgt enkel voor een geschikte locatie.


Voorzien jullie ook enkel personeel?

Neen, onze dienstverlening kan je enkel als pakket afnemen. De mobiele bar zelf is wel apart te reserveren (op vraag).

 

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close