Cocktail party

The Mojito Company staat garant om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen voor elk type event: met een tropical bar, heerlijke drankjes, een bartender in aangepaste kledij, de juiste muzikale omlijsting, … wij zorgen voor alles.


Icon_Bar2

Wij zorgen voor alle ingrediënten om uw event te laten slagen, te beginnen met een mobiele tropical bar die je een 100% exotisch gevoel geeft. Bovendien is onze bar makkelijk en snel te plaatsen, zowel binnen als buiten.


Icon_Drink

We ervoor gekozen om enkel de mojito op onze kaart te zetten … maar dan wel in een hele reeks variaties! Enkel gemaakt met verse ingrediënten en de beste premium dranken. Belangrijk: ook niet-alcoholische versies worden voorzien.


Icon_Bartender

Onze cocktails worden gemaakt door onze gekwalificeerde bartenders “in thema” die ervoor zorgen dat elk drankje van dezelfde hoge kwaliteit is. Met oog voor detail en liefde voor het vak halen we elke keer opnieuw het beste uit onszelf.


Icon_Atmosphere

Dankzij de juiste muziek, de gepaste belichting en een sfeervolle inkleding van de bar heb je dadelijk het gevoel dat je op een tropical party bent. Havana in je eigen achtertuin!

 

 

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close